Ønsker du å bli partner med Styrke?

I Styrke heier vi på de små og mellomstore bedriftene, og vi jobber målrettet med å finne gode leverandører og partnere som forstår deres hverdag.

Styrke er ikke et tradisjonelt fordelsprogram med fokus på rabatter og tilbud. Vi tenker langsiktig, og ønsker å knytte til oss leverandører med et sterkt engasjement for kunden, fagområdet og bransjen. Våre partnere har variert størrelse og fartstid. Noen er godt etablerte og har velprøvde produkter, andre er nye og utfordrer markedet. Det vi alle har til felles er at vi jobber for å gjøre kunden bedre rustet til å utnytte mulighetene digitalisering gir.

Vi har bare et mål for øye: å finne de løsningene som passer kundens behov best. Det betyr at vi ikke inngår avtaler som utestenger noen. Vi tror på åpenhet, og et fornuftig mangfold som sikrer at kundene kan ta trygge og gode valg.

Når Styrke fungerer er det tre parter som har fått noe ut av samarbeidet: kunden, partneren (deg) og oss. For at dette samspillet skal fungere bruker vi tid på å bli kjent, og faser inn partnere i takt med etterspørsel og kapasitet. Vi ønsker ikke flest mulig, men de mest motiverte, og de som er i stand til å bygge langvarige relasjoner.

Dersom du ønsker å bli partner kan du fylle ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Før du går i gang kan det være lurt å tenke over om:

  • du leverer produkter eller tjenester som faller inn under en av våre kategorier, eller som er relatert til digitalisering for små og mellomstore bedrifter
  • Styrkes misjon og tankesett passer din bedrift. Les gjerne våre Spørsmål og svar
  • din motivasjon for at kundene skal lykkes strekker seg lenger enn å gjøre et salg.