Hva koster det å bruke Styrke?

Alle kundeforhold med Styrke starter med vår kostnadsfrie tjeneste Styrke Sparringspartner, og for de fleste er dette nok for å komme videre eller helt i mål. Det er alltid helt kostnadsfritt og uforpliktende å ta kontakt med oss.

Styrke Sparringspartner

Virke startet Styrke med ett mål: Å hjelpe små og mellomstore bedrifter å komme i gang med digitaliseringsprosessen. Vi fyller vårt samfunnsoppdrag ved å være en rådgivende instans i et uoversiktlig marked, der det oppstår nye tjenester, løsninger og leverandører hver dag.

Vi tror at terskelen blir lavere, og veien til de smarte løsningene kortere, med en på laget som kan peke deg i riktig retning. Derfor er vår digitale rådgivingstjeneste Sparringspartner helt kostnadsfri.

Dette får du med Sparringspartner

Kostnadsfri digital rådgiving for små og mellomstore bedrifter.

 1. Ta kontakt
  Legg igjen navn, telefonnummer og e-post, samt en kort beskrivelse av hva du ønsker hjelp til i vårt kontaktskjema.
 2. Vi kartlegger dine behov
  Vi ringer deg opp for en uforpliktende kartleggingssamtale, der vi blir bedre kjent med din bedrift og utfordringene du vil løse.
 3. Vi foreslår løsningene som passer din bedrift
  Vi kjenner til hvilke tjenester som finnes der ute, og foreslår leverandører som kan hjelpe deg. Vi setter deg deretter i kontakt med leverandøren du foretrekker.
 4. Oppfølgingssamtale
  Etter å ha pekt deg i riktig retning, tar vi kontakt for å høre om dine digitale behov har blitt dekket og for å svare på eventuelle spørsmål.

0 kr

Styrke Sparringspartner inkluderer:

 • analyse
 • anbefaling
 • oppfølging

Dersom du ønsker mer tid med din sparringspartner, eller bistand til andre oppgaver, så kan dette kjøpes av Styrke som en tjeneste. Du kan lese mer om våre tilleggstjenester her.

Slik finansieres Styrke Sparringspartner

Vi ønsker å være like åpne og ærlige om vår forretningsmodell som vi er i rådene vi gir deg.
Det koster å drive en tjeneste som Styrke, og vi har derfor inngått kommersielle samarbeidsavtaler med leverandørene vi er i partnerskap med. Det betyr at Styrke får en liten del av fortjenesten for oppdrag som er formidlet gjennom oss.

Det viktigste for oss er å gi deg trygge råd slik at du finner løsningen som passer best for din bedrift. Ofte vil dette samsvare med hva noen av våre kvalitetssikrede samarbeidspartnere kan tilby. I disse tilfellene vil vi bruke vår gode relasjon med leverandøren for å sikre at du får et gunstig tilbud og blir godt tatt vare på. Rådene vi gir er uforpliktende, og du står fritt til å takke nei til det våre samarbeidspartnere tilbyr om dette ikke er riktig for deg.